Alles over Virtual Reality en installatie HTC Vive

VR demonstraties en games

Denneth over Minecraft

16 juli 2017 Denneth over... Ervaring Game 0

Minecraft is een van mijn favoriete games. We hebben de versie op de PS4, maar ik speelde zelf het liefst op de game-PC. Tot ik de VR-versie van Minecraft ontdekte!

Minecraft spelen met de HTC Vive is echt een hele nieuwe ervaring: de vertrouwde wereld is hetzelfde, alleen loop je er nu in rond. Je krijgt op die manier ook meer een idee van de grootte van de blokken. De blokken komen tot boven mijn middel, ik schat ze op 1 vierkante meter. En dat maakt dat je echt flink moet hakken om er een kapot te maken!

De Minecraft-wereld wordt veel meer werkelijkheid in de virtuele realiteit. En de spelmogelijkheden zijn net zo eindeloos als bij andere consoles. Een hele bijzondere ervaring!

 

Geef een reactie